Som

Treball en xarxa i a mida. No apliquem solucions standard. Cada projecte és únic. Tenim els mitjans tècnics i humans, recursos flexibles, el coneixement, l’experiència, i l’especialització dels nostres col·laboradors. Creem l’equip i la solució adequada en cada cas.

Els nostres serveis de producció gràfica: disseny, producció, assessorament i muntatge.

Sectors als quals ens orientem: museografia, esdeveniments, retail, identitat corporativa, ambientació d’espais i publicitat creativa.

Palosanto és creativitat i, alhora, abans de res, solucions.

Equip

Belén
García

Inicia la seva carrera professional en empreses de comunicació i ràpidament s’incorpora al món de la producció gràfica. Gestiona amb transparència, interpreta amb facilitat i és flexible i sensible a les necessitats dels clients. Destaca la seva visió innovadora del sector, la seva revisió constant d’aplicacions i la seva voluntat de servei.

Inquieta, carregada d’energia i apassionada de l’esport… Amb ella a prop, mai t’avorriràs!

Boris
Arjona

Els seus més de 20 anys en el sector i la seva contínua formació en nous processos, aplicacions i  materials fa que cada projecte sigui únic. La seva creativitat sempre aporta una visió alternativa, fresca. Amb la seva capacitat de coordinació d’equips, fa que cadascuna de les nostres intervencions sigui un èxit assegurat.

No li agrada anar explicant-ho per aquí, però reconeix que està molt enganxat al pàdel i amb el seu caràcter cordial i el seu sentit de l’humor, el bon ambient no falta.

Sergi
Bernal

Aglutina aptituds tècniques, creatives i comercials. Format en el món del disseny gràfic i la producció digital, ha treballat en grans departaments de preimpressió. En el desenvolupament de les idees del client aporta l’imprescindible equilibri entre funcionalitat, execució i enginy.

Gaudeix a tope de les coses importants: la familia i els amics. El sentit de l’humor mai li falta. Li encanten els animals, però sobretot els gats: comparteix pis amb quatre felins.