Som

Producció gràfica a mida. Cada projecte és únic: organitzem l’equip i la solució més adequada en cada cas, amb una gestió integral o parcial segons les teves necessitats.

Comptem amb els mitjans tècnics i humans, recursos flexibles, el coneixement, l’experiència, i l’especialització dels nostres col·laboradors.

Producció gràfica 360.
Els nostres serveis de producció gràfica: disseny, assessorament, coordinació, producció i muntatge.

Sectors.
Museografia, esdeveniments, retail, identitat corporativa, ambientació d’espais, publicitat creativa i disseny expositiu.

Palosanto és creativitat i, alhora, abans de res, solucions.

Equip

Belén García

Belén García

Direcció estratègica

Inicia la seva carrera professional en empreses de comunicació i ràpidament s’incorpora al món de la producció gràfica amb experiència en grans projectes on adquireix un extens background tècnic i sòlids dots d’execució en tots els seus projectes.

Gestiona amb transparència, interpreta amb facilitat, i és flexible i sensible a les necessitats dels clients. Destaca la seva visió innovadora del sector, la seva revisió constant d’aplicacions i la seva voluntat de servei.

Boris Arjona

Direcció de producció

Els més de vint anys en el sector i la seva contínua formació en nous processos, aplicacions i materials fa que cada projecte sigui únic. En contínua cerca de les millors solucions per a òptimes aplicacions, aporta una visió alternativa, fresca i l’objectiu de la qual és sempre optimitzar el resultat.

Amb la seva capacitat de coordinació d’equips, fa que cadascuna de les nostres intervencions sigui un èxit assegurat.

Olga Sánchez

Olga Sánchez

Direcció d'art

Professional 360, amb formació artística i en disseny, fa més de vint anys que gestiona projectes de comunicació des de diferents àrees, passant per publicacions, fotografia, campanyes, muntatges efímers, web i centrada en els últims anys en la Imatge Corporativa. Actualment, col·labora amb la Universitat Oberta de Catalunya com a professora del Grau de Disseny i Creació Digital, així com en el Màster Universitari en Disseny, Identitat Visual i Construcció de Marca.

Sempre pendent dels detalls, aporta una visió creativa i una gestió eficient perquè el resultat de cada projecte sigui excel·lent.